Ook heb ik onze Belgische chefkok weer bereid gevonden om een dag haar kookkunsten te vertonen, zij kookt op vrijdag 4 september.
Het menu over de dagen 31 augustus tot en met 11 september.
Maandag 31 augustus - aankomst |
Voorgerecht: Paddestoelensoep met bamboescheuten |
Hoofdgerecht: Thaise curry met kip, soja en kapucijners en rijst |
Nagerecht: Thaise bananen |
Dinsdag 1 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Marokkaanse salade met kersen |
Voorgerecht: Sunshine soep |
Hoofdgerecht: Perzische lamsvlees- of sojapastei |
Nagerecht: Mango met kiwisalsa |
Woensdag 2 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Snelle pizza |
Voorgerecht: Soep van verse tomaten |
Hoofdgerecht: Risotto met asperges, tuinerwten, karbonades en vegavlees |
Nagerecht: Aardbeien met balsamicoazijn en peper |
Donderdag 3 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Salade met avocado, mango en aardbeien |
Voorgerecht: Salade met appel en sinaasappel |
Hoofdgerecht: Stoere chili, Chili sin Carne en rijst en tortillachips |
Nagerecht: Sorbet van ananas en basilicum |
Vrijdag 4 september |
Ontbijt: standaard ontbijt met paardenogen voor de liefhebbers |
Lunch: fricadellen met kriekenspijs , brood en tafelbier |
Voorgerecht: wortelsoep met mosterd |
Hoofdgerecht: Kook aardappelen met ajuinsaus , champignons, spek, en groene sla |
Nagerecht: rijstpap met bruine suiker |
Avond vulling : de liter van pallieter, en alle streekverhalen , verbonden aan de gerechten |
Zaterdag 5 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Venkelsoep |
Voorgerecht: Diverse soorten bruscetta's |
Hoofdgerecht: Linzen- en vlees lasagne met groene salade |
Nagerecht: Fruit en Limoncello Sorbetto |
Zondag 6 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. eventueel gebakken of gekookt ei |
Lunch: Lenteminestrone |
Voorgerecht: bietencarpaccio |
Hoofdgerecht: Kip/Vegavlees met salie en citroen, gebakken aardappels - gesmoorde prei met tijm |
Nagerecht: Rabarber-aardbeicrumble |
Maandag 7 september - vertrek bij 7 dgn |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Tosti's |
Voorgerecht: Frisse caesarsalade op toost |
Hoofdgerecht: Gestoofd vlees met mosterdpuree en gestoofde savooiekool |
Nagerecht: vienettaijs |
Dinsdag 8 september (vrije dag) |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: uit eten |
Diner: uit eten |
Woensdag 9 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Hemelse zalmsalade met krieltjes |
Voorgerecht: Brood met kruidenboter, aioli en tapenade |
Hoofdgerecht: Gevulde kippen groentensoep |
Nagerecht: vienettaijs |
Donderdag 10 september |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Lunch: Snelle pizza |
Voorgerecht: Zalmcarpaccio met rucola pijnboompitten |
Hoofdgerecht: Salade met gebraden kip en groenten |
Nagerecht: Chocolade mousse |
Vrijdag 11 september - vertrek bij 10 dgn |
Ontbijt: op de ontbijttafel staat van brood, tot yoghurt, muesli enz. |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten